Ring til os 75 71 15 99

0Item(s)
Varer Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Tøjdamper / steamers – Det smarte alternativ til strygejern

Vitesse steamer i brug

Lad strygebrættet stå og fiks/glat folderne med damp - det er let, effektivt og mindre slidsomt for tøjet.

Med en tøjdamper /steamer kan du nemt og hurtigt opfriske tøj, gardiner, puder og meget mere ved hjælp af varm damp. De fjerner hurtigt og effektivt krøller og glatter tøjet. Den korte opvarmningstid for en steamer gør det både hurtigt og nemt.

De fleste steamers kan anvendes på alt fra sarte silkestoffer til gardiner af bomuldsstof uden risiko for at ødelægge stoffet.

SuperSellerS har et udvalg af steamers fra de billige håndholdte steamers til de store professionelle steamers til tøj.

De håndholdte steamers, er velegnet til brug på rejser, udstillinger og modeshows, når der kun er få stykker tøj der skal dampes eller friskes op.

Vores gulv steamers varierer fra de små økonomiske modeller til butikken med det lille behov, til vores store professionelle steamers til butikken, hvor der skal dampes meget tøj.

En steamer til tøj er et must i enhver tøjforretning eller genbrugsforretning.

En steamer er ikke noget rense-apparat, men da stoffet bliver behandlet med damp, vil de fleste lugtgener og mange former for pletter forsvinde. Den varme damp sørger for, at dræbe støvmiderne og fjerne de fleste ubehagelige lugte fra f.eks. sved.

Er uheldet ude og mangler du en reservedel til din steamer?

Så fører vi et udvalg af reservedele til vores forskellige steamers, blandt andet har vi ekstra vandtanke, komplette slanger, steamer-hoveder og meget mere.

Afkalkning af steamers

Du kan forlænge din steamers levetid med flere år ved den rigtige vedligeholdelse. Vi anbefaler du afkalker din tøjdamper/steamer med jævne mellemrum – gerne hver 14. dag.

Vi anbefaler at der bruges Rydlyme afkalker, da den er designet til at afkalker steamers. Hvis du vælger at bruge en afkalker, som er produceret til helt andre maskiner kan du miste din garanti.

Vigtigt: Hvis du ikke afkalker din steamer i rettet tid dækker garantien ikke.

Find vejledning til afkalkning af din steamer her.

Eller se vores video vejledning til afkalkning af steamers.

Hvilken steamer skal jeg vælge?

Det afhænger meget af behovet. Skal du regelmæssigt dampe en stor mængde tøj anbefaler vi en af vores store modeller, mens en af de mindre størrelser vil være oplagt ved et lavere behov.
Størrelsen på vandtanken er også relevant. Skal du dampe i længere tid vil en steamer med en stor vandtank være at foretrække, da den ikke skal fyldes op hele tiden.
Har du behov for at kunne tage steameren med på rejse, messer, udstillinger mv. vil en praktisk håndholdt steamer være oplagt.

Hvordan virker en steamer?

En steamer fungerer anderledes end et strygejern. Den fjerner folder og krøller uden at røre tekstilerne, f.eks. når tøjet hænger på bøjler.
En steamer opvarmer vandet i dets beholder, til det kan dampe. Den varme damp sørger for at genoprette fibrene så de retter sig ud uden at skade tøjet. Det gør dem velegnet til at bruge på især sarte materialer som f.eks. silke og satin.
En tøjdamper sørger desuden for at dræbe bakterier og fjerne lugtgener fra tøjet.

Hvordan steamer man tøj?

En steamer er nem at bruge.
Start med at tænde den og i løbet af få minutter er den klar til brug. Hæng det tøj der skal steames på en bøjle og start dampningen nederst på tøjet, derved får du fuld udnyttelse af dampen.
Pres steamerhovedet mod tøjet og hold tøjet udspændt for det bedste resultat.
Skal du dampe kraver, skal du lægge tøjet på en plan overflade, og damp vandret, for det bedste resultat. Er det tykkere materialer, som f.eks. uldfrakker og prøverumsforhæng der skal dampes, skal du bruge tilbehørsbørsten, da dampen lettere kan trænge ind gennem fibrene.

Steamers - Tøjdamper

Sorter faldende

   

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 19

  1. 1
  2. 2

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger SupeSellerS hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.