Webshop mærket
7571 1599 Ring til os:

Har du lyst til at blive en del af SuperSellerS-teamet?
- så er muligheden der nu!

05-04-2024

Intern Sælger

Vi har travlt og vil derfor gerne have yderligere en god kollega, til vores salgsteam på 4 personer.
Vi rådgiver og sælger Inventar og Salgsfremmere til butikker, virksomheder og private. Vi har hver dag samtaler med en masse søde kunder på telefonen og i vores showroom. Derudover møder vi vores kunder på messer.

Vi har forskellige kompetencer og baggrund hver især. Flere af os har salgsbaggrund, nogle fra detailhandlen og andre kommer andre steder fra.
Det er naturligvis en fordel, hvis du erfaring fra salg og har interesse for indretning og kan se en sammenhæng i et lokale og dets indretning. Det er også en fordel hvis du er praktisk anlagt og kan gennemskue, hvordan en reol skal samles. Du skal naturligvis have lyst til salg og kunderådgivning. Både når kunderne kommer til dig, men også, når du skal tage initiativet og arbejde systematisk med opsøgende salg. Vi lægger vægt på den rette personlighed der matcher teamet, der kendetegnes ved at gå professionelt til opgaverne, men også ved åbent sind og godt humør, da vi lægger vægt på en god teamånd, hvor vi hjælper hinanden og har god arbejdslyst -også når vi har travlt.

Som sælger hos SuperSellerS får du en selvstændig rolle med stor frihed til at planlægge dine egne opgaver og styre din egen hverdag.

Lyder ovenstående, som et team du kunne tænke dig at være en del af og har du baggrunden for at være en god kollega, så er din ansøgning meget velkommen.

Du har:
· Et godt overblik
· Erfaring med salg
· Et godt humør
· Erfaring med at arbejde med Office pakken

Du er:
· Vedholdende
· Proaktiv
· Struktureret og Selvstændigt arbejdende
· Åben og nysgerrig overfor andre mennesker

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:
· Opsøgende salg via telefon, mail mv.
· Salg og rådgivning via telefon
· Salg i showroom
· Salg og opfølgning til egne A-kunder
· Deltage på messer
· Organisering af egne opgaver
· Opfølgning på egne opgaver
· Ad hoc-opgaver

Vi bor på Vidtskue Vej 12, 7100 Vejle og det er her på kontoret langt størstedelen af dit arbejde vil foregå.

Din arbejdstid vil hovedsageligt være i vores åbningstider som er: · Mandag – torsdag 7.45 – 16.00 · Fredag 7.45 - 14.00

Hos SuperSellerS arbejder vi altid med langsigtede relationer til kunder, leverandører og medarbejdere. SuperSellerS-teamet i DK består af 10 fantastiske mennesker.
Herudover er vi i Norge, på Færøerne og Island.

Vi sælger butiksinventar til gode priser.
Vi udvikler holdbare og fleksible løsninger i et godt design og god kvalitet samtidig med, at vi opretholder et højt serviceniveau, hurtig levering og gode priser. Vi henvender os til alle brancher fra apoteker og bagere til tøj og sport og vi leverer til såvel enkeltstående butikker som kæder og konceptbutikker.

Derudover sælger vi løsninger til private. Her er det mest til walk-in closet, garderobe, bryggers, garage og andre steder hvor der er behov for orden og overskuelighed.

Vi lægger som nævnt vægt på at få den rette person og vi afslutter søgningen, når vedkommende er fundet.

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Søren Bruun på [email protected]
Ønsker du straks at søge jobbet, så send din ansøgning og dit CV til [email protected]