75 71 15 99 Ring til os:

Showroom i Vejle

At besøg vores showroom kan være en god idé af flere årsager

Velkommen til SuperSellerS showroom!

At besøg vores showroom kan være en god idé af flere årsager, når man skal indrette en butik. Først og fremmest kan man se og røre ved produkterne og få en bedre idé om kvaliteten og det visuelle udtryk af inventaret. Det kan være svært at bedømme ud fra billeder på nettet eller i et katalog.

Desuden kan du i showroomet få vejledning og rådgivning fra vores salgsteam, der har har mange års erfaring inden for butiksindretning. De kan hjælpe med at vælge det inventarsystem, der passer til butikkens stil og behov, og give input til indretning og placeringen for at optimere salget.

Showroomet kan også give inspiration og idéer til andre produkter og indretningsløsninger, som kan være med til at forbedre butikkens indretning og skabe en bedre kundeoplevelse.

Endelig kan man i nogle tilfælde også få mulighed for at afprøve og teste forskellige løsninger, inden man beslutter sig for at købe inventar til butikken til butikken.

Vores showroom ligger sammen med vores kontor og lager i Vejle -ikke langt fra motorvejen. Vi har ikke alle vores farver og modeller udstillet, men vi har et bredt udsnit af dem.

Vi forsøger at have alle varer på lager, så det er muligt at få dit Butiksinventar og Salgsfremmere med hjem med det samme.

Har du et større projekt f.eks. indretning af en butik, du gerne vil have sparring på og evt. tegning af, så anbefaler vi, at du ringer 75 71 15 99 og aftaler en tid på forhånd.

Hos SuperSellerS er det muligt, at lease dit køb. Hør mere om det når du besøger os eller på telefonen.

Kig forbi -vi har altid kaffe på kanden.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Hilsen
Team SuperSellerS


Åbningstider i showroom:

Mandag:  7.45 til 16.00
Tirsdag:   7.45 til 16.00
Onsdag:   7.45 til 16.00
Torsdag:  7.45 til 16.00
Fredag:    7.45 til 14.00
Lørdag-søndag: Lukket

SuperSellerS Danmark - Inventar for erhverv

Bemærk: Vi holder lukket alle helligdage, i hele påskeugen, fredagen efter Kr. himmelsfart, samt mellem jul og nytår.

Vi modtager følgende betalingsmåder. Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, MobilePay samt kontanter.