Ring til os 75 71 15 99

0Item(s)
Varer Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Mannequin hoveder til display af parykker, briller og meget mere.

Her finder du et udvalg af herre, dame og unisex mannequinhoveder i forskellige farver, udformninger og materialer. Vores hoveder er lavet i forskellige materialer, f.eks. i plastik, glas og flamingo alt efter jeres behov.

Mannequinhoveder er ideelle til at fremhæve en række produkter, som hatte, parykker, smykker, halstørklæder og meget mere.
Vi fører et udvalg af glashoveder i både klart og sort glas. De er velegnet til at fremvise bl.a. hatte, høretelefoner og solbriller. Skal du bruge et dekorativt glashoved, er vores Budha glashoved et oplagt valg.

Vil du have et mannequinhoved som kan stå alene eller bruges på en mannequin-krop er vores Mix & Match mannequinhoveder det oplagte valgt. De er lavet i let plastik og kommer i et udvalg af farver og udformninger. De passer kun på Mix & Match mannequinerne.

Skal du fremvise smykker som f.eks. øreringe, vil det være oplagt at bruge et af vores Mix & Match dame hoveder, da de kommer med huller.

Mangler du et flamingohoved til fremvisning af høretelefoner eller briller så finder du 3 forskellige hoveder af flamingo herre, dame og unisex.

Vælger du et flamingohoved til at fremvise tunge genstande, er det vigtigt at du stabiliserer hovedet så det ikke vælter. Vi fører forskellige fødder der kan holde hovedet. 

Hvilken type mannequinhoved skal jeg vælge?

Det afhænger hvad du skal fremvise eller bruge hovedet til.
Et damemannequinhoved er velegnet til at fremvise smykker som f.eks. halskæder og øreringe.
Herre mannequinhoveder er ideelle til at fremvise huer og halstørklæder.

Mannequinhoveder

Sorter faldende

   

1 til 16 af 20

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 20

  1. 1
  2. 2

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger SupeSellerS hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.