Webshop mærket
7571 1599 Ring til os:

 CORONA-STATUS 

SuperSellerS har åbent. Men ikke som vi plejer!
Vi har heldigvis ingen medarbejdere, der er konstateret syge med Corona virus og ingen er i karantæne, men vi har sendt stort set alle medarbejdere hjem, som foreslået af sundhedsmyndigheder og regeringen.

Vi besvarer opkald og mail og vi kan sende varer, men med absolut minimumsbemanding og under hensyntagen og efterlevelse af fornuftige procedurer i omgang med hinanden.

Du kan opleve at det ikke er samme medarbejder, som du normalt taler med, der besvarer opkald og mail og du vil kunne opleve at vi er knapt så hurtige som vi plejer.
Uanset situationen, er vi glade for jeres henvendelser og vi gør vort bedste og håber på din forståelse.
Alle vil få svar så hurtigt vi kan.

Vores showroom og afhentning er også åbne.
Her henstiller vi til at vore gæster respekterer, at vi ikke giver hånd og knus og at vi holder en fornuftig fysisk afstand til hinanden.
Vi har håndsprit på disken og vi rengør kritiske punkter flere gange om dagen.

Vi sender stadig ordrer på næsten normal vis, men der kan være en ekstra dags leveringstid, da befragtere har meldt ud, at fragt af fødevarer og andre helt nødvendige varer i øjeblikket har første prioritet.

Vi håber vi alle hurtigst kommer igennem denne svære periode og vil gøre vort yderste for at hjælpe vore kunder til bedst muligt salg, så snart der er mulighed for det.
Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner fra Team SuperSellerS