Ring til os 75 71 15 99

0Item(s)
Varer Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Transport & levering

Afhentning

Du kan selv hente de bestilte varer på vores lager i åbningstiden. Hvis du har bestilt en større portion, skal du være opmærksom på, at det kan tage 5-30 minutter at finde tingene frem. Derfor er det en stor hjælp, hvis du ringer til os, når du kender tidspunktet, du vil afhente. Du kan også booke en vognmand til at afhente på dine vegne, i så fald gælder ligesom ovenfor, at vi skal vide, hvornår de vil afhente din bestilling.

Levering

Vi samarbejder med flere transportører for at få varerne Hurtigt - Let - Billigt -og sikkert frem til dig.
Fælles for disse gælder:

Der skal være nogen til at tage imod, ellers går varerne retur eller til en fragtcentral.
Du skal tjekke forsendelsen for skader ved modtagelse.
Du skal tjekke, om du har fået alle colli i forsendelsen.
Hvis du finder skader, skal du påtale det for transportøren, inden du skriver under på fragtbrevet eller du kan nægte modtagelse.
Hvis du efter modtagelsen finder skjulte skader, skal du reklamere inden 3 dage. Du skal reklamere direkte til transportøren / chaufføren. Nedenfor gennemgås de forskellige transportører, vi benytter.

GLS

Mindre pakker. Hvis der ikke er nogen til at tage imod forsendelsen, får man en advisering i postkassen og varen lægges hos nærmeste pakkeshop, hvor den kan afhentes.
Ved levering til en privatadresse sendes pakken direkte til nærmeste pakkeshop.

Danske Fragtmænd 

Store portioner gods, vitriner, rillepaneler, glas og spejle er ting vi sender med Danske Fragtmænd. Alt over 1,75 meter og forskellige ting på paller kommer også med her. Små og store palleforsendelser der skal ud af Danmark sendes med Danske Fragtmænd,
der kan klare pakker, paller osv. med lastbil, skib eller fly. De har flere forskellige produkter og vi vil altid gøre vort bedste for at finde den transport, der bliver billigst for dig. Leveringstid varierer efter produkt og modtagerland.
https://www.fragt.dk/.

LEMAN

Ordrer til Grønland sendes med LEMAN. Du betaler SuperSellerS for at sende varerne til indleveringen i Aalborg og du betaler selv for resten af fragten. Småforsendelser til Grønland går typisk via DPD.
www.leman.dk

 

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger SupeSellerS hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.