Ring til os 75 71 15 99

0Item(s)
Varer Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Privatlivspolitik - SuperSellerS

Privatlivs-, cookies- og persondatapolitik.

Ved at benytte www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu accepterer du, at SuperSellerS ApS Vidtskue Vej 12, 7100 Vejle behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik.

Cookies bruges til få www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu til at fungere.
Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, betale, sende dig oplysninger og til at forbedre vores websites.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik
Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata SuperSellerS ApS behandler, og hvordan vi behandler dem.
Persondata skal forstås som al personhenførbar data. 
SuperSellerS ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder SuperSellerS ApS sig ret til at afvise ordrer og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at vi ikke kan servicere transaktionen, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem
kunder og SuperSellerS ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Du kan tilgå www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiderne uddeles der et ID til din session. 
Dette ID kan ikke identificere dig som person.

SuperSellerS ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos os:
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer
(IP-adresser ikke inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger
såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der
måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

SuperSellerS ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/ eller interagerer med os på anden vis
  • Tilmelder dig og/ eller interagerer med online markedsføringsmaterialer
    (herunder, men ikke begrænset til, nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider og lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til os

SuperSellerS ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

SuperSellerS ApS indsamler og/ eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

SuperSellerS ApS benytter Nets/ Bambora til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort.
Ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik

  • Til at forbedre www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu  
    samt vor generelle markedsføring
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring


Hvordan beskytter vi dine informationer?
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af et begrænset antal medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af Nets/ Bambora og kan ikke tilgås af hverken SuperSellerS ApS eller Nets/ Bamboras ansatte.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/ eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på hjemmesider ejet og drevet af SuperSellerS ApS fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form.

SuperSellerS ApS anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik, men videregiver i den forbindelse ikke IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu
og kan findes her: www.google.com/privacy

Der forefindes mellem SuperSellerS ApS og alle relevante forretningspartnere og leverandører en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser.
Disse aftaler kan fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af SuperSellerS ApS i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve eller rette dine oplysninger, kan du følge instruktionerne i bunden af hver e-mail. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig,
kan vores kundeservice kontaktes på nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra SuperSellerS ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på et tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data efter gældende myndighedskrav, alt efter karakteren af data.

E-mails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.
Åbner du ikke vores markedsføringsmails, slettes dine data efter gennemgang af statistisk materiale og henvendelse med information til dig.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data.
Hvis anden lovgivning, f.eks. bogførings- og hvidvaskningsloven kræver det, opbevares disse data i op til 5 år. 

Datalækage
Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage alvorligt.
Ved mistanke om datalækage fra SuperSellerS ApS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra os eller vore eksterne partnere, vil alle implicerede blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra
SuperSellerS ApS, bedes du omgående tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser og du kan framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, kan du kontakte os på: info@supersellers.dk

Ønsker du alle data slettet, bedes du kontakte os på: info@supersellers.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes.
Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres løbende. 
Denne politik kan til enhver tid tilgås på www.supersellers.dk, www.supersellers.de og www.supersellers.eu i seneste version.

Kort om Cookies
Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.
Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at lægge varer i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies er nødvendige for at få websites til at fungere bedst muligt.

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. 
Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. 
Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Spørgsmål
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/ eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@supersellers.dk

Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over denne information, kan du sende din klage til: info@supersellers.dk

Klagen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Vi vil herefter behandle din klage hurtigst muligt i.f.t. kompleksiteten.

Kontakt:
SuperSellerS ApS
Vidtskue Vej 12
7100 Vejle

CVR: 19944107

www.supersellers.dk
info@supersellers.dk

75 71 15 99

Denne version er revideret den 24.05.18

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger SupeSellerS hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.