Webshop mærket
7571 1599 Ring til os:

Pipe-line væginventar

Eksklusiv og elegant væginventar

Pipe-Line væginventar er baseret på søjler i forskellige højder og med diameter på Ø40 mm. og Ø60 mm. alt efter det ønskede look. 

Søjlerne kommer i 4 standard farver: sort, alu-farvet, krom og titan.

Pipe-Line søjlerne kan monteres på væg enten med galleriskinne og ophængsbeslag eller med beslag til væg alt efter hvilket look du vil have i butikken.

Pipe-Line Gondol / messestand

Pipe-Line søjler kan endvidere bruges til at bygge gondoler som kan stå på butiksgulvet eller til opbygning af en komplet messestand.

Pipe-Line Væginventar Tilbehør
Der findes et stort udvalg af tilbehør til Pipe-Line søjler, f.eks. varekroge, fronthæng, dekostænger, bøjlestænger, hyldeknægte og forskellige typer af hylder.

Tilbehøret passer desuden til montering på Flight og Framework væginventar.


INVENTARSYSTEM Ø40/60 SYSTEM –
Et flot og meget fleksibelt vægskinnesystem, der markant træder ud fra væggen og giver et meget robust udseende.

SYSTEMET er modulopbygget og kan leveres med skinner i et utal af forskellige farver, med metal/træ eller glashylder, samt med bøjlestænger, dekostænger, kroge og frontophæng i forkromet metal. Montering kan ske direkte på væg eller på ”galleriskinne”. Galleriskinnen giver yderlig fleksibilitet, da man her nemt kan flytte om på opsætningen.

DETTE system i Ø 40 kunne f.eks. anvendes til en damebutik. Udtrykket er blødt og harmonisk. En kombination af de spinkle rør / skinner og farverne. matteret glas, lys ahorn og lys grå giver helheden en kølig elegance uden at virke utilnærmelig.
SAMME system i Ø 60 kunne f.eks. anvendes til en herrebutik. De kraftige rør markerer sig tydeligt på væggen og på gulvet. Med hylder og evt. mellemplader i klart glas, står både den mørke grå farve og alle konturer skarp og usløret. Helheden er ligefrem og stærk. Dette system er, i kraft af rørets dimension, også velegnet til inventar placeret ude på gulvet, som gulvgondoler.