Webshop mærket
7571 1599 Ring til os:

Torsoer

Hængetorso - Dame, Hvid

Varenr.: 87840-01
222,50 DKK 178,00 DKK

Dame hængetorso med front, i hvid plast.

Hængetorsoen er let at flytte rundt på, hvilket gør det nemt at ændre butikkens layout eller tage den med til messer og udstillinger.
Hængetorsoen kan hænges på vægge eller i vinduer, hvilket sparer gulvplads og gør det muligt at udnytte butiksarealet mere effektivt.
Den giver tøjet en flot form og gør det mere attraktivt for kunderne, især til fremvisning af badetøj og undertøj, som drager fordel af at blive præsenteret på en måde, der viser dets pasform. Hængetorsoen kan bruges både indendørs og udendørs.

Hængetorsoens lette vægt gør det nemt for medarbejdere at håndtere.

Mål:
Højde: 78 cm.
Bryst: 76 cm.
Talje: 60 cm.
Hofte: 79 cm.
Hvid plast

På lager
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Let bestilling på webshoppen eller ring
    75 71 15 99
  • Standard inventar og –butikstilbehør til en god pris

BESKRIVELSE

Hvid halv hængetorso til fremvisning af Dametøj. Egner sig blandt andet godt til badetøj og undertøj. Hængetorsoens flade ryg gør den velegnet til at fremvisning på vægge eller i vindues udstillinger. Hængetorsoen leveres med en forKromet krog, som du kan indstille til forskellige højder. Krogen har en aftagelig Sort plast klip som gør det let at placere hængetorsoen i højden ved hjælp af en stang. Hængetorsoen kan fås til herrer og børn, samt i Sort. Mål: Højde: 78 cm. Bryst: 76 cm. Talje: 60 cm. Hofte: 79 cm.