Ring til os 75 71 15 99

0Item(s)
Varer Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Billig og budgetvenlig kvalitets gine

Her finder du vores udvalg af prisvenlige giner til det lave budget. De er lavet i en god kvalitet og præsentere tøjet i butikken flot.

Disse giner er alle italiensk produceret og er fra vores Treviso gine-serie. De billige giner findes til display af børne-, dame- og herretøj.

Billige giner til børnetøj

Unisex børneginerne findes i 4 forskellige aldersgrupper og kan fås med en rund fod i træ, i hvid eller ask. De kommer med en matchende flad eller høj top.
Det er muligt at vælge imellem kroppe med hørfarvet eller hvidt stofbetræk.

Damegine til en super pris

Skal du bruge en kvalitets damegine til en god pris, har vi et udvalg af Treviso dame modeller. De kan fås med enten en lang eller kort krop, alt efter hvad der skal udstilles. En damegine med en lang krop er velegnet til at fremvise kjoler, mens en dame gine med en kort krop er bedre til at fremvise bukser og nederdele.

Billige herreginer

De italienske herreginer kan fås med to forskellige slags kroppe - enten en kort eller lang krop. Skal du fremvise bukser er en kort ginekrop det bedste valg, da en gine med kort krop er nemmere at arbejde med.

Fødder og betræk til voksenginerne

Fødderne til herre- og dameginerne kan fås lavet i enten træ eller metal. Vores fødder lavet af træ kommer med en rund eller 3-fod i ask, hvid, valnød eller sort. Metalfødderne til ginerne har en rund fod og har en krom-finish. Fødderne kan alle højdejusteres så du kan få varieret udstilling.
De kommer med toppe i matchende materiale.

De billige voksenginer kommer med hørfarvet, sort eller hvidt stofbetræk, som hurtigt og let kan tages af og vaskes eller udskiftes.

Nyt betræk til voksenginerne

Giv din udstilling / gine nyt liv, ved at skifte betrækket med et billigt nyt betræk.
Til vores voksenginer kan du tilkøbe sorte stofbetræk til de forskellige kropstørrelser. Du kan også få et helt anderledes udtryk med vores røde nylonbetræk med SALE trykt. Brug den som et selvstændigt display i udstillingen og skab opmærksomhed på udsalget i butikken.

Hvilken gine krop skal jeg vælge?

Det afhænger af hvilket slags tøj du skal fremvise.
Hvis du har mange kjoler, er en gine med lang krop den bedste til at fremvise tøjet.
Skal du derimod vise bukser og nederdele anbefaler vi en gine med kort krop.

Få et overblik over mål på alle de billige giner HER.

Billig gine

Sorter faldende

   

1 til 16 af 27

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Sorter faldende

   

1 til 16 af 27

  1. 1
  2. 2

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger SupeSellerS hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.