Webshop mærket
7571 1599 Ring til os:

Klemmer

Buksebøjle m/ klemmer

Varenr.: 4020
Ned til 14,94 DKK 11,95 DKK

Flad buksebøjle med klemmer. 
Vores flade buksebøjle med klemmer - den ultimative løsning til at organisere bukser og nederdele. Vores buksebøjle med klemmer er designet til at holde dine beklædningsgenstande pænt og ryddeligt.

Du kan vælge mellem flere farver, herunder Hvid, Natur, Sort og Rå, så du kan matche buksebøjlen til din indretning og personlige stil.

Vores buksebøjler leveres i en pakke med 50 styk, og prisen er angivet pr. enkelt bøjle. De har en bredde på 35 cm, der passer perfekt til forskellige bukse- og nederdelstørrelser.

Hold bukser og nederdele organiseret med vores stilfulde og praktiske buksebøjle med klemmer.


Kommer pakket med 50 stk. Pris vist for 1 stk. 

B 35 cm.

På lager
Buksebøjle m/ klemmer er til rådighed til at købe i intervaller af 50
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Let bestilling på webshoppen eller ring
    75 71 15 99
  • Standard inventar og –butikstilbehør til en god pris

BESKRIVELSE

Solide buksebøjler lavet i træ med 2 klemmer. Buksebøjlerne kan bruges til display af f.eks. bukser og nederdele. Bøjlens 2 klemmer kommer med en gummibelægning, som beskytter tøjet. Det er muligt at flytte klemmerne, så bøjlerne kan bruges til forskellige størrelser af bukser og nederdele. Bøjlen kommer med almindelig 3 mm. krog, som passer til vores størrelsesmærker til bøjler (varenr.: 4045). Træbøjlen kommer pakket i kasser med 50 stk. Det er muligt at få buksebøjlen i en større model. OBS: Buksebøjlerne i natur kan variere i udseende, da det er et naturprodukt. Mål på bøjle: B 35 cm. Farver på bøjler: Hvid (4020-01) Natur (4020-59) Sort (4020-04)